РОБОЧА ЗУСТРІЧ ОЧІЛЬНИКА ДТЕК «ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» З ПРЕДСТАВНИКАМИ КЕРІВНИЦТВА ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ОЧІЛЬНИКА ДТЕК «ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» З ПРЕДСТАВНИКАМИ КЕРІВНИЦТВА ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
17 жовтня 2024 року генеральний директор ДТЕК «Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв разом із співробітниками очолюваної ним компанії і представники керівництва Ізмаїльщини в особі першого заступника голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергія Проданова, заступниць голови Ізмаїльської РДА Ірини Холостенко і Марини Деной, в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлани Тіткової, представників керівництва територіальних громад, структурних підрозділів райдержадміністрації провели робочу зустріч з метою висвітлити поточну ситуацію в енергосистемі регіону, підготовку до зими, обговорити проблемні питання та отримати зворотній зв’язок від користувачів послугами електропостачання на місцях.
Протягом зустрічі були підняті питання забезпечення безперебійним електропостачанням клієнтів під час зимового періоду, виконання основних пунктів ремонтної програми.
Було зазначено, що в ході підготовки спеціалісти ДТЕК відремонтували повітряні лінії, замінили опори, зробили капітальний ремонт трансформаторних підстанцій різного класу напруги, розчистили від гілля та чагарників повітряні траси ліній електропередачі, підготували аварійний запас матеріалів, перевірили на справність обладнання, захистили ключові об’єкти від непрямих влучань.
Таким чином було підкреслено, що наші мережі вже готові до проходження зимового періоду.
Крім того, спеціалісти ДТЕК "Одеські електромережі" - керівниця департаменту з клієнтського сервісу Анастасія Наугольникова, керівниця департаменту з комунікацій Юлія Почебут і провідний інженер Ізмаїльського регіону електричних мереж електромережі" Юрій Федоров - розказали про особливості підключення і технічного обслуговування енергетичного обладнання в електромережі.
Дмитро Григор’єв висловив щиру подяку представникам керівництва Ізмаїльського району за плідну співпрацю і сподівання на успішне проходження викликів холодної пори року.
На завершення зустрічі представники компанії відповіли на питання присутніх.
Возможно, это изображение 10 человек и текст
Возможно, это изображение 5 человек, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 10 человек и текст
 


Загрузка...