В Дунайському фаховому коледжі відбулися масштабні навчання з ДСНС

В Дунайському фаховому коледжі відбулися масштабні навчання з ДСНС

В Дунайському фаховому коледжі Національного університету “Одеська морська академія” відбулися масштабні безпекові навчання, які організували фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Так, для курсантів спершу було підготовано нагадування основних правил безпеки у різних сценаріях: рятувальники повторили алгоритми дій у випадку виявлення пожеж, вибухонебезпечних предметів, уламків дронів та ракет, підозрілих предметів тощо. Вогнеборці спільно з курсантами навчилися огороджувати небезпечні предмети, правильно евакуювати інших та викликати екстрені служби.

Також у майбутніх моряків була можливість розібратися у будові та способах використання вогнегасника та навіть застосувати його на практиці – ліквідуючи умовну пожежу. Крім того, здобувачі освіти під керівництвом фахівців ДСНС подали воду з пожежного ствола та відчули на собі реалізм професії рятувальника, досліджуючи пожежний автомобіль та спорядження героїв без зброї.

В адміністрації коледжу зазначили, що сприяють набуттю курсантами безпекових навичок, які вкрай важливі сьогодні та у їхній подальшій професійній діяльності, а тому будуть і надалі плідно співпрацювати з ДСНС у цих питаннях.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...