Поліцейські Одещини допомогли львівським колегам розшукати зниклого безвісти 17-річного хлопця

Поліцейські Одещини допомогли львівським колегам розшукати зниклого безвісти 17-річного хлопця

Юнака виявили у Білгород-Дністровському районі. З ним все добре. Наразі він з ювенальними поліцейськими очікує батьків.

Сьогодні, 17 жовтня, вранці до поліцейських Білгород-Дністровського районного відділу поліції Одещини звернулись колеги зі Львова з проханням допомогти розшукати 17-річного львів’янина, який 15 жовтня ввечері пішов з дому і перестав виходити на зв’язок з рідними, адже з’ясували, що розшукуваний перебуває на їхній території обслуговування.

На пошуки хлопця поліцейським ювенальної превенції та карного розшуку знадобилося декілька годин. Його виявили в одному з сіл Сергіївської громади. На щастя, протиправних дій відносно нього ніхто не вчинив.

Юнак пояснив, що познайомився в одній із соціальних мереж із дівчиною та вирішив зробити їй сюрприз, приїхавши в гості. Потягом він доїхав зі Львова до Одеси, а з обласного центру автобусом у село. Рідним нічого не сказав, бо знав, що не схвалять такий вчинок.

Як повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, наразі ювенали у районному відділі поліції проводять з хлопцем профілактичну бесіду та очікують батьків. А от поліцейські Львівщини вже вирішуватимуть питання щодо притягнення останніх до відповідальності за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою кваліфікується невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Поліцейські закликають батьків та всіх, хто їх замінює, налагоджувати довірливі відносини з дітьми, цікавитися їхнім дозвіллям, колом спілкування. А в разі зникнення дітей, відразу, без зволікань, звертатися до територіального підрозділу поліції або на спецлінію «102».

Білгород-Дністровський районний відділ поліції



Загрузка...