НАРАДА ЩОДО СПОСТЕРЕЖЕННЯ ПРОЗОРОСТІ І ПІДЗВІТНОСТІ НА ТЕРИТОРІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

НАРАДА ЩОДО СПОСТЕРЕЖЕННЯ ПРОЗОРОСТІ І ПІДЗВІТНОСТІ НА ТЕРИТОРІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
17 жовтня 2024 року заступницею голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Іриною Холостенко була проведена нарада щодо спостереження прозорості і підзвітності на території Ізмаїльського району зі співробітниками відділу фінансів Ізмаїльської РДА.
На нараді було зазначено, що питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану. Наразі в пріоритетах нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України.
Протягом наради були розглянуті заплановані публічні закупівлі територіальних громад з 8 по 14 жовтня поточного року на суму понад 50 тис. грн щодо їх доречності та доцільності. Було зазначено, що за цей період були оголошені тридцять шість лотів на загальну суму близько 22,2 млн грн. З них 5 тендерів на загальну суму близько 671,6 тис. грн — у Ренійській територіальній громаді, 14 на 12,9 млн грн — в Ізмаїльській, 9 на 6,3 млн грн — у Саф’янівській, 1 на 1,54 млн грн — у Суворовській, 3 на 242,2 тис. грн — у Кілійській, 4 на 528,2 тис. грн — у Вилківській.
Також було зазначено, що видатки місцевих на заходи та роботи з територіальної оборони на сьогодні з початку поточного року складають по Ізмаїльському району близько 92,4 млн із запланованих 117,9 млн грн:
- Ренійська територіальна громада - профінансовано 31,9 млн із запланованих 33,8 млн;
- Ізмаїльська - 51,3 млн грн з 72,5 млн грн;
- Саф’янівська - 3,95 з 6 млн грн;
- Суворовська - 1,25 з 1,3 млн грн;
- Кілійська - 2,15 з 2,45 млн грн;
- Вилківській - 1,84 з 1,94 млн грн.
Після детального розгляду в учасників наради не виникло зауважень щодо процедури проведення тендерів.
Возможно, это изображение мгновенное фото и текст
Возможно, это изображение 4 человека, люди учатся и текст
 


Загрузка...