ДТП у Броварах: чиновник отримав підозру

ДТП у Броварах: чиновник отримав підозру

Прокуратура скерувала до Шевченківського районного суду міста Києва клопотання про обрання Володимиру Майбоженку запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Голові Броварської районної державної адміністрації (РДА) Володимиру Майбоженку, який 26 квітня у п'яному стані вчинив аварію з чотирма постраждалими, повідомлено про підозру. Про це повідомив Офіс генпрокурора у суботу, 27 квітня.

"За даними слідства, вчора в Броварах посадовець райдержадміністрації Київщини, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 2.31 проміле", – йдеться у повідомленні.

Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовали до лікарні. У двох потерпілих діагностовано тяжкі тілесні ушкодження – вони перебувають в реанімації. Ще у двох – тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Посадовцю РДА повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч.2 ст.286-1 КК України).

"До Шевченківського районного суду м. Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою", – зазначили у пресслужбі.



Загрузка...