В Ізмаїльському районі безробітних жінок залучають до громадських робіт

В Ізмаїльському районі безробітних жінок залучають до громадських робіт

На Ізмаїльщині безробітних жінок почали залучати до прибирання могил загиблих воїнів. Першою стала Суворовська територіальна громада, на черзі – решта.

Про це повідомив директор Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Володимир Довгаль на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, село Кирнички Ізмаїльського району приєдналося до суспільно корисних робіт. Тепер місцеві безробітні жінки будуть зайняті на роботах з благоустрою сільського кладовища.

Володимир Довгаль розповів, що жінки давно чекали на ці роботи, бо проїзд до міста щодня на роботу коштує 160 грн, а тут робота майже вдома, ще й на свіжому повітрі. Плюс до всього, прибирання на могилах загиблих у війні односельців добра справа.

«Безробітні жінки вдячні за таку можливість. Просили передати подяку за сприяння в розгортанні цих робіт директору Одеського обласного центру зайнятості Микиті Коренєву, голові Ізмаїльської районної військової державної адміністрації Родіону Абашеву, голові Суворовської селищної ради Олегу Босікевичу», – йдеться в повідомленні.

Джерело: Топор



Загрузка...