Ув'язнений вбивця втік із тюрми, переодягнувшись у жінку

Ув'язнений вбивця втік із тюрми, переодягнувшись у жінку

Його з коханою, яка принесла одяг, досі не спіймали.

Небезпечному венесуельському злочинцю нещодавно вдалося втекти з в'язниці, переодягнувшись у жінку і просто вийшовши наприкінці години побачень.

Про це пише Oddity Central.

25-річний Мануель Лоренсо Авіла Альварадо, ув'язнений за вбивство і пограбування за обтяжувальних обставин, 13 березня втік з в'язниці Ель Лібертадор в Токуїто, штат Карабобо, Венесуела, після побачення з коханою.

Як повідомляє місцева газета El Carabobeño, інцидент стався близько 14:00, наприкінці години побачень. Попри темний колір шкіри, Альварадо вдалося обдурити декількох тюремних охоронців, що він є жінкою-білявкою, одягнувши перуку і жіночий одяг, який, швидше за все, принесла його обраниця.

Камери спостереження в'язниці зафіксували момент, коли ув'язнений, переодягнений у жіночий одяг, недбало вийшов з об'єкта, що ретельно охороняється, змішавшись з групою справжніх жінок. Незрозуміло, як охоронців можна було так легко обдурити, тому четверо з них зараз перебувають під слідством у зв'язку з цим інцидентом.

Авіла нещодавно був переведений до в'язниці Токуїто з іншого виправного закладу штату, але йому вдалося здійснити втечу за ймовірної допомоги своєї подруги, яку також розшукують як співучасницю злочину.

Попри всі зусилля венесуельської поліції, і Мануель Лоренсо Авіла Альварадо, і його подруга залишаються на волі.



Загрузка...