На Одещині поліцейські провели комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання «Нічне місто»

На Одещині поліцейські провели комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання «Нічне місто»

Минулої доби поліцейські разом з військовослужбовцями Національної гвардії, територіального центру комплектування та соціальної підтримки відпрацювали територію Авангардівської громади.

Правоохоронці слідкували за публічною безпекою і правопорядком в місцях масового скупчення та відпочинку громадян, перевіряли підозрілих осіб і автотранспорт, контролювали обмеження і заборони щодо продажу алкогольних напоїв після 23-ї години та своєчасне припинення роботи закладів.

Крім цього, вони відпрацьовували раніше судимих осіб та осіб, які перебувають на превентивних обліках поліції. Особливу увагу правоохоронці приділяли дітям, які у темну пору доби знаходились на вулиці без супроводу дорослих. Також правоохоронці стежили за дотриманням комендантської години й дотриманням водіями транспортних засобів і пішоходів правил дорожнього руху.

Загалом в ході відпрацювання було перевірено понад 230 осіб, близько 140 транспортних засобів та майже 20 торговельних і розважальних закладів.

Було складено низку адміністративних матеріалів, зокрема за порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами; перевищення встановлених обмежень швидкості руху; проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху; керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції; порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння; дрібне хуліганство; домашнє насильство; куріння тютюнових виробів у заборонених місцях; розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді; ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей та інші. 

Крім цього, правоохоронцями виявлено шістьох порушників комендантської години.

Профілактичні відпрацювання на Одещині тривають. Закликаємо громадян відповідально ставитися до діючих обмежень, обумовлених правовим режимом воєнного стану, та норм чинного законодавства.

Одеське районне управління поліції №2



Загрузка...