Зоозахисники створили перший порносайт для котів, щоб привернути увагу до стерилізації

Зоозахисники створили перший порносайт для котів, щоб привернути увагу до стерилізації

Зоозахисний рух UAnimals, український співак Володимир Дантес і порноакторка Джозефіна Джексон озвучили порно для котів. Метою цього є нагадати про проблему безконтрольного розмноження котів на вулиці.

Зоозахисна організація UAnimals випустила жартівливий анонс запуску першого порносайту для котів. Відео опублікували в Instagram.

Акторами дубляжу в порновідео для котів стали ведучий та співак Володимир Дантес, а також українська порноакторка Юлія Сенюк, більш відома під псевдонімом Джозефіна Джексон.

Ми вирішили створити перший порно-сайт для котів! Ідея незвична, але чи потрібні котам гаряченькі відео? Чи мріють вони знайти пару на все життя, народити кошенят і відчути радість батьківства?, – йдеться в повідомленні.

У такий спосіб активісти намагаються привернути увагу до проблеми безконтрольного розмноження тварин, які гинуть без прихистку та людської турботи.

То чи потрібне котам доросле кіно? Та ні. Але їм на 100% потрібна наша з вами допомога!, – йдеться в повідомленні.

Вони закликали долучитися до збору UAnimals, і підтримати місію зі стерилізації тварин у прифронтових областях України. Все заради того, щоб нагадати:

  • коти не мають народжувати малюків на вулиці;
  • коти не мають помирати ще малими в прифронтових областях;
  • коти не мають гинути без прихистку та людської турботи;
  • коти не мають безконтрольно розмножуватися без шансу на життя.
  • Джерело: maximum.fm





Загрузка...