Таких ніжних котлет ви ще точно не робили: лайфхак з льодом, який зробить з вас зірку
Соковиті котлети ідеально допомнять будь-який гарнір. А щоб вони вийшли особливо ніжними, обов'язково скористайтеся порадою досвідчених кулінарів.
Досвідчені кулінари вміють не лише спростити собі життя, а й гарантувати ідеальний результат дуже простими маніпуляціями. Конкретно ця перетворить ваші котлети на шедевр, розповідає посилання на Ukr.Media.
Як гарантувати ніжність котлет
Усе, що вам потрібно – це склянка льоду. Його потрібно подрібнити до стану крихти у блендері або за допомогою кухонного молотка.
Потім додаємо лід до фаршу і дуже добре перемішуємо. Після цього залишаємо заготовку у холодильнику, щоб лід розтанув.
М'ясо вбере в себе вологу, яка частоково випарується після смаження. Однак навіть після процесу приготування котлетки будуть ніжними та соковитими.