Як приготувати пюре повітряним і ніжним, як в ресторані: секретний спосіб приготування

Як приготувати пюре повітряним і ніжним, як в ресторані: секретний спосіб приготування

Навіть найбанальніші страви можна готувати особливо смачно. А на гарнір до них можна приготувати розкішне картопляне пюре.

Кулінарна блогерка під ніком anny.cooking розповіла, як приготувати його особливо повітряним. Авторка радить використовувати для пюре виключно картоплю жовтих сортів.

Інгредієнти:

  • 800 г очищеної картоплі
  • 1/2 ст. л. солі
  • 30-40 г масла
  • 200-250 г гарячого молока
  • зелень
  1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності. Розминаємо її, додаємо шмат масла та все перемішуємо.
  2. Порціями, щоразу перемішуючи, вливаємо гаряче молоко. Воно обов’язково повинне бути гарячим — продукт з холодильника зіпсує смак та текстуру.
  3. Коли вмішаєте все молоко до однорідної текстури пюре, можна братися за той самий секретний етап, завдяки якому гарнір виходить повітряним. Беремо міксер з вінчиками і одну хвилину збиваємо пюре на високих обертах.


Загрузка...