Італійський пляжний курорт анонсував старт "голих" весіль

Італійський пляжний курорт анонсував старт "голих" весіль

Для людей, які хочуть спілкуватися з природою, Сардинія вже є одним із найкращих місць у Європі. А тепер є можливість стати ще ближче – одружитися на нудистському пляжі острова. Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що пляж Іс-Бенас, на півдорозі до західного узбережжя Сардинії, схоже, стане місцем для натуристських весіль після того, як місцева влада вирішила дозволити парам вимовляти там свої обітниці голими.

Луїджі Тедескі, мер Сан-Веро-Міліс, найближчого міста, сказав, що влада отримала ідею, коли німецька пара написала, щоб запитати, чи можна одружитися на пляжі без одягу. Але в той час як багато хто міг би посміятися над ідеєю обмінятися обітницями у такий спосіб. Чиновник зазначив, що причина для відкриття весіль була набагато серйознішою.

"Я думаю, що ми живемо в делікатний момент для свободи людей з націоналістичними рухами в Європі. Люди протестують і потрапляють у поліцію, або їх залякують. Тож я думаю, що нам потрібно зробити щось, щоб показати, що люди вільні. Більшість людей хоче свободи, а не режиму", - сказав Тедескі.

Самопроголошений антифашист, який є мером з 2015 року, розповів, що центральна частина пляжу Іс-Бенас завжди була відвідуваною нудистами.

"Я щойно зробив це офіційно, щоб підтвердити право на свободу. Оголеність не має нічого спільного з сексом. Для натуристів це філософія життя, яка пов’язана з природою", - сказав він, додавши, що це змішаний пляж, де натуристи та одягнені відвідувачі перебувають разом.

За його словами, цей пляж - це місце, яке чудово підходить для натуризму.

"І тоді ми подумали: давайте зробимо пляж для весіль. Якщо люди хочуть одружитися голими, вони можуть", - сказав мер.

Він зіронізував, що ніхто в місті, чиє населення у 2500 людей може зрости до 30 000 влітку, не скаржився.

"Було кілька жартів про те, чи потрібно мені бути одягненим (для виконання церемоній - УНІАН) або де я буду носити фасцію (пояс мера), але це лише жарти. Принципово всі за", – додав він.



Загрузка...