У Подільському районі відкрився ще один «Клас безпеки»

У Подільському районі відкрився ще один «Клас безпеки»

Відтепер майже двісті здобувачів освіти Чорнянського опорного ліцею Окнянської ОТГ можуть отримувати якісні знання з безпеки життєдіяльності у приміщенні, обладнаному різноманітними навчальними матеріалами, в тому числі розробленими Дитячим фондом UNICEF Ukraine.

Щоб діти відчули важливість події, освітяни організували урочисте відкриття класу, а гості – співробітники відділу поліцейської діяльності № 2 Подільського районного управління поліції та фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій разом зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі провели у ньому для «Урок з безпеки». 

Вони обговорили з дітьми правила дорожнього руху, поводження з вибухонебезпечними та вогненебезпечними предметами та алгоритм дій під час повітряної тривоги. Також правоохоронці нагадали про правила безпечного відпочинку під час літніх канікул, зокрема на водоймах, дитячих майданчиках, у лісах, парках та у побуті.

Для зручності сприйняття дітьми нової інформації клас облаштували за зональним принципом. У кожному куточку є тематична поліграфічна продукція, настільні ігри та макети. Крім того, приміщення обладнали відеопроєктором та відеотекою освітніх фільмів.

«Під час занять ми використовували стенди та наочні посібники, які є в класі. Так діти візуально сприймають матеріали та краще їх засвоюють. Надалі ми проводитимемо для школярів ще багато різноманітних захоплюючих уроків, адже формування у дітей культури безпечної поведінки є запорукою збереження життя та здоров‘я учасників освітнього процесу», - повідомила ювенальна поліцейська Надія Деордица.

Подільське районне управління поліції 

у подільському районі відкрився ще один «клас безпеки»

у подільському районі відкрився ще один «клас безпеки»
у подільському районі відкрився ще один «клас безпеки»


Загрузка...