Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в Італії

Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в Італії

В Італії в моторошній ДТП загинула українська модель і діджей з Косова. Авто, яке потрапило в аварію, було зі швейцарськими номерами.

Про трагедію повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на видання Blick.

Деталі трагедії

Аварія сталася в неділю, 31 березня на трасі в напрямку Мілана. За повідомленнями ЗМІ, що автомобіль Ferrari GT C4, в якому перебував 40-річний діджей з Косова, їхав зі швидкістю 200 кілометрів на годину. На жаль, водій авто не впорався з керуванням та машина врізалася у паркан, її розірвало навпіл, після чого вона загорілася.

В автомобілі також була жінка, але її особа спочатку не була відома. Швейцарське видання Blick вже згодом повідомило, що другою жертвою стала українська модель.

У своєму профілі в Instagram українка ділилася багатьма фотографіями зі Швейцарії.

Які стосунки були у неї із 40-річним діджеєм наразі, невідомо. До трагічного випадку музикант виступав у суботу ввечері в нічному клубі в кантоні Уолліс. Потім разом з українською моделлю він виїхав до Італії.

Брат загиблого чоловіка підтвердив його особистість. За його словами загиблий був люблячою та чуйною людиною...

Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в Італії

В результаті аварії Ferrari розірвало навпіл (фото: blick.ch)

Що відомо про українську модель

Так, українську модель, яка загинула в автокатастрофі звали Ганна Краєвська. Вона народилася в Одесі.

Судячи з профілю у соцмережі, останнім часом вона жила в Швейцарії, багато подорожувала, бо світлинах різні країни - Франція, Італія...

Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в ІталіїFerrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в ІталіїFerrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в ІталіїFerrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в ІталіїFerrari розірвало навпіл: українська модель загинула у моторошній ДТП в Італії

Ганна Краєвська загинула в автокатастрофі в Італії (фото:instagram.com/ann_kraevskaya)

Джерело: www.rbc.ua



Загрузка...