Готуємо млинці з яблуками та корицею за 20 хв разом з Євгеном Клопотенком
Євген Клопотенко вирішив урізноманітнити ваші сніданки та поділитись рецептом смачних млинців з яблуками та корицею. На їх приготування ви витратите всього 20 хвилин.
Знаю, що вам так само сильно відгукуються прості українські рецепти, як і мені. Саме тому знову готуємо такий от солодкий "млинцевий торт" з яблуками та корицею. Рецепт максимально легкий, якихось 20 хвилин і смачний крутий сніданок готовий. Якщо ви раніше ніколи не робили тісто для млинців на пиві, то не хвилюйтеся, від нього залишаться тільки бульбашки, що зроблять млинці пухкими і ніжними. Цьом! – розповідає Клопотенко.
Інгредієнти:
Для тіста
- Борошно: 250 г
- Дріжджі: 30 г
- Цукор: 2 ст. л.
- Яйця: 3 шт.
- Пиво: 1 склянка
- Сіль: дрібка
Для начинки
- Яблука: 800 г
- Цукор: 1 ст. л.
- Кориця: 1 ч. л.
- Вершкове масло (для запікання)
- Мед: 50 мл
- Ягоди: 30 г
- Сметана: 100 г
Спосіб приготування:
1. Приготуйте тісто для налисників на пиві.
2. Підготуйте начинку – почистіть яблука, натріть на терку, перемішайте з цукром та корицею.
3. Спечені на гарячій сковороді млинці перекладіть до змащеного вершковим маслом посуду для запікання, перекладаючи їх яблучною начинкою.
4. Запікайте в духовці 10 хв при 180°C.