Удари по Миколаєву 17 березня: дев'ятеро постраждалих

Удари по Миколаєву 17 березня: дев'ятеро постраждалих

Удень 17 березня о 13:55 та 14:07 ворог вдарив балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно Іскандер-М.

Кількість постраждалих від ракетних ударів по Миколаєву в неділю, 17 березня, зросла до дев'яти людей. Про це вранці 18 березня повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

 

"Удень 17 березня о 13:55 та 14:07 ворог вдарив балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно Іскандер-М. Внаслідок ракетної атаки в лікарні загинула одна людина, ще дев’ятеро людей отримали поранення, з них двоє дітей", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що пошкоджено приватні й багатоквартирні будинки, цивільні автомобілі, зруйновані ділянки мережі зовнішнього освітлення, частину трамвайних колій і контактної мережі.

Нагадаємо, вдень 17 березня в Миколаєві пролунали два вибухи під час повітряної тривоги. Місто зазнало ракетної атаки з боку російських загарбників. Станом на 14:30 було відомо про двох постраждалих, а о 14:55 начальник ОВА повідомив, що поранених уже п'ятеро. Увечері, станом на 20:00 було відомо вже про вісьмох постраждалих.



Загрузка...