"Із пледами та легкими закусками": хакери оголосили платну "евакуацію" з Бєлгорода

"Із пледами та легкими закусками": хакери оголосили платну "евакуацію" з Бєлгорода

На сайті російського Червоного Хреста з'явилося оголошення про платну евакуацію з Бєлгородської області. Судячи з тексту, його зламали.

"У відповідь на звернення "РДК" ми, Червоний Хрест Росії, оголошуємо про місію евакуації з території Бєлгорода і Бєлгородської області. У ці непрості часи, коли кожному з нас потрібна підтримка і взаємодопомога, ми пропонуємо вам наші послуги для безпечної і комфортабельної евакуації", - ідеться в повідомленні.

Так, дівчатам до 25 років запропонували за 10 тисяч рублів евакуацію "з пледами і легкими закусками". Чоловікам за 30 тисяч рублів гарантують "можливість перевезення особистого інструменту і речей". Місця VIP-класу "продають" за 25 тисяч рублів, послугу "тверезого водія" - за доплату в 1 тисячу з кожного пасажира.

 

"Руський водій: додатково 2000 рублів з пасажира. Послуга для тих, хто віддає перевагу спілкуванню рідною мовою в дорозі для зручності та комфорту", - йдеться в повідомленні.

Також зломщики пообіцяли "безкоштовну" евакуацію тим, хто надасть фотографію бюлетеня з голосом за російського диктатора Путіна.

Джерело: www.unian.ua



Загрузка...