У Кремлі "маленький траур" через Україну: хтось провалив операцію щодо зброї, - ГУР

У Кремлі "маленький траур" через Україну: хтось провалив операцію щодо зброї, - ГУР

У Кремлі кожного разу "маленький траур" через рішення щодо надання зброї на користь України. Умовно кажучи, у Росії це трактують як провал роботи власних спецслужб. 

Тому такі новини, як майбутнє надання боєприпасів країнами ЄС з ініціативи Чехії, означають, що хтось з агентів РФ щось "провалив". Про відповідну логіку Росії розповів представник ГУР Андрій Юсов. 

"Кожне подібне рішення партнерів, оголошення такого рішення, а тим більше виконання - це звичайно маленький траур у Кремлі... Це означає, що хтось провалив чергову операцію. Хтось не отримає підвищення, нагороди, і чергових зірочок. Але нам від того їх не шкода", - наголосив він у коментарі Espreso.

Юсов каже, що зараз агенти спецслужб РФ намагаються зіграти на випередження, щоб завадити новим поставкам зброї в Україну - за цією темою ворог уважно стежить.

Одна з подібних диверсій - це розхитування міжнародної проукраїнської коаліції. Хоча навіть такі потуги Кремля зараз не можна вважати успішними. "Ми бачимо, що в них це не виходить", - констатував представник ГУР.



Загрузка...