"Ночуємо у рідних краях" - бійці легіону "Свобода Росії" повідомили про перебіг своєї операції

"Ночуємо у рідних краях" - бійці легіону "Свобода Росії" повідомили про перебіг своєї операції

Бійці добровольчого легіону "Свобода Росії" провели ніч проти 13 березня на території РФ.

Вони опублікували фото в сутінках зі своїм прапором на тлі житлового будинку, як стверджується, в Росії. Про це добровольці легіону повідомили у Telegram.

"Вдома і дихається краще, і приємніше відпочивати. Ночуємо у рідних краях", - йдеться у дописі.

Напередодні ввечері вони звернулися до влади РФ та жителів прикордонних територій.

"На ніч путінським військам приготуватися. Закликаємо наших співгромадян, які живуть у прикордонній зоні, не втрачати пильності та по можливості не залишати укриттів. Бажаємо вам добраніч, бережіть себе! А ми тримаємо вже наші позиції і просуваємось далі. Завтра буде новий день. Буде нова Росія!" - написали бійці.

Вранці 12 березня підрозділи легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу і "Сибірського батальйону" увійшли на територію Грайворонського району Бєлгородської області, а також на територію Курської області РФ. На вечір легіон "Свобода Росії" заявив, що селище Тьоткіно Курської області перебуває під їхнім контролем.

У Росії прогнозують нові військові рейди добровольчих загонів перед президентськими виборами. А для захисту кордону з Україною РФ використовує призовників. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...