ЗСУ вдарили по "Зоопарку" росіян - вечірнє зведення Генштабу

ЗСУ вдарили по "Зоопарку" росіян - вечірнє зведення Генштабу

Українські підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, зенітному ракетному комплексу "Бук-М1" і радіолокаційному комплексу 1Л219 "Зоопарк" російських окупантів.

Про це ввечері повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Протягом доби українська авіація завдала ударів по восьми районах зосередження окупантів і ворожому пункту управління.

Протягом доби відбулося 54 бойових зіткнень.

Росіяни завдали шість ракетних і 87 авіаційних ударів, здійснили 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільних. Руйнувань і пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об'єкти інфраструктури.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили сім російських атак у районах Тернів Донецької області і Білогорівки на Луганщині, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

Бахмутський: відбили п'ять атак окупантів у районах Кліщіївки, Андріївки, Ступочок і східніше Часового Яру Донецької області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.

На Авдіївському напрямку українські воїни відбили 11 атак росіян у районах Бердичів, Орлівки, Тоненького, Первомайського і Невельського на Донеччині.

Новопавлівський: Сили оборони стримують окупантів у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки і Побєди Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 18 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог п'ять разів атакував позиції наших захисників у районах Роботиного, Старомайорського і північно-західніше Вербового Запорізької області.



Загрузка...