32-річна мама отримує $143 тисячі на місяць: 5 книг, які їй допомогли

32-річна мама отримує $143 тисячі на місяць: 5 книг, які їй допомогли

Кар'єрна експертка та співзасновниця платформи Paybump, яка допомагає людям отримати віддалені корпоративні посади, Жасмін Макколл у свої 32 роки отримує майже 150 тисяч доларів на місяць пасивного доходу. Вона назвала 5 книг, які допомогли їй почати роботу, пише cnbc.com.

"Сьогодні мій бізнес приносить 143 тисячі доларів на місяць пасивного доходу, в основному від продажу цифрових продуктів і доходів від реклами на YouTube. Я працюю всього дві години на день". - заявила вона.

5 книг, які допомогли почати заробляти:

"Сила банкрутства: як порожні кишені, обмежений бюджет і жага до успіху можуть стати вашою найбільшою конкурентною перевагою", автор - Деймонд Джон.

Як зазначила Макколл, це практичний посібник для підприємців-початківців, які хочуть побудувати бізнес з нуля.

"Багатий тато, бідний тато: чого багаті навчають своїх дітей про гроші, чого не вчать бідні та середній клас", автор - Роберт Кійосакі.

За словами Макколл, ця книга показала їй цінність навичок "на роботі", як можна використовувати їх як основу для свого бізнесу.

"Ощадливий стартап: як сучасні підприємці використовують безперервні інновації для створення радикально успішного бізнесу", автор - Ерік Райс.

Ця книжка навчила Макколл "визначати, чого справді хочуть клієнти, і тестувати нові ідеї з невеликими витратами".

"Формула YouTube: як кожен може використовувати алгоритм для збільшення переглядів, аудиторії та зростання доходів", автор - Деррал Івс.

Як стверджує Макколл, ця книжка стала чудовим прискореним курсом з YouTube: "Я навчилася структурувати свої відео, створювати привабливі мініатюри, використовувати аналітику для підвищення ефективності мого контенту і встановлювати зв'язки з брендами. Усе це допомогло мені перетворити аудиторію на постійних клієнтів і створити процвітаючу інтернет-спільноту".

"Просіть, і дано буде: вчимося проявляти свої бажання". Автори - Естер і Джеррі Хікс.

Ця книга розповідає про те, як використовувати закон тяжіння, щоб візуалізувати і здійснювати свої мрії. Ідея полягає в тому, що все, про що ви думаєте і до чого відчуваєте сильні почуття, чи то позитивне, чи то негативне, буде втягнуто у ваше життя, пояснила Макколл: "Усі цілі, для яких я склала дошку візуалізації, - мій шлюб і син, гарне здоров'я, досягнення фінансових цілей - стали реальністю".



Загрузка...