Готуємо хрумку картопельку за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Готуємо хрумку картопельку за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Хрумка картопелька ідеально доповнить ваш вечір з друзями або ж сімейний перегляд фільму. Це апетитний та простий у приготуванні снек, який точно сподобається кожному.

Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво запропонував підписникам приготувати корисну альтернативу чипсам та сухарикам. Дивіться рецепт на його сторінці у Instagram.

Для приготування хрумкої картоплі потрібно всього декілька інгредієнтів та декілька хвилин вільного часу.

Інгредієнти:

• Картопля;
• Сир пармезан;

Для соусу:

• Сметана;
• Кріп;
• Сіль, перець.

Спосіб приготування: 

1. Картоплю помити, відварити та розрізати навпіл.

2. Деко застелити пергаментом, на який натерти сир, викласти половинки картоплі, як на відео й запекти.

3. Для соусу змішати сметану, дрібно нарізаний кріп, сіль та перець.

 



Загрузка...