Готуємо хрумку картопельку за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
10 марта в 09:29
Хрумка картопелька ідеально доповнить ваш вечір з друзями або ж сімейний перегляд фільму. Це апетитний та простий у приготуванні снек, який точно сподобається кожному.
Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво запропонував підписникам приготувати корисну альтернативу чипсам та сухарикам. Дивіться рецепт на його сторінці у Instagram.
Для приготування хрумкої картоплі потрібно всього декілька інгредієнтів та декілька хвилин вільного часу.
Інгредієнти:
• Картопля;
• Сир пармезан;
Для соусу:
• Сметана;
• Кріп;
• Сіль, перець.
Спосіб приготування:
1. Картоплю помити, відварити та розрізати навпіл.
2. Деко застелити пергаментом, на який натерти сир, викласти половинки картоплі, як на відео й запекти.
3. Для соусу змішати сметану, дрібно нарізаний кріп, сіль та перець.
Загрузка...