Ці 3 спеції допоможуть зробити живіт плоским: поради дієтолога

Ці 3 спеції допоможуть зробити живіт плоским: поради дієтолога

Спеції можуть чинити потужний вплив на запалення, зміцнюючи здоров'я кишківника і потенційно сприяючи більш плоскому животу. Про їхні корисні властивості розповіла дієтологиня Крутіка Нанаваті, пише shefinds.com.

Які спеції корисні для схуднення

Всього фахівець виділила три такі спеції:

Куркума. За словами дієтолога, біологічно активна сполука цієї спеції (куркумін) має потужні протизапальні властивості, які можуть зменшити запалення в травному тракті. Крім того, куркумін сприяє поліпшенню обміну речовин і підтримці здорового рівня цукру в крові, що побічно сприяє зусиллям з контролю ваги.

Кориця. Як розповіла дієтологиня, кориця також проявляє протизапальні властивості і може допомогти підтримувати здоровий контроль рівня цукру в крові, потенційно зменшуючи потяг до цукру і сприяючи насиченню.

Каєнський перець. Ця спеція містить капсаїцин, біологічно активну сполуку, яка має протизапальні властивості, а також може прискорювати обмін речовин, потенційно допомагаючи контролювати вагу.

Включення цих протизапальних спецій у ваш щоденний раціон - проста, але ефективна стратегія зміцнення здоров'я кишечника.



Загрузка...