Легендарний боксер Майк Тайсон повертається на великий ринг в 58 років

Легендарний боксер Майк Тайсон повертається на великий ринг в 58 років

Колишній абсолют у надважкій вазі Майк Тайсон неочікувано повернеться на ринг. Там він зустрінеться з блогером Джейком Полом у боксерському поєдинку 20 липня у США.

Майк проведе бій проти відомого боксера Джейка Пола. Поєдинок має відбутися 20 липня на стадіоні "AT&T" в місті Арлінгтоні (США). Майк Тайсон опублікував у соцмережі Facebook постер бою.

Подію транслюватимуть у прямому ефірі на платформі Netflix. Це буде перший захід стримінгової компанії на ринок спортивних єдиноборств.

Поєдинок Джейка Пола проти Майка Тайсона – це поєдинок, про який можна мріяти. Таке буває лише раз у житті, і я сподіваюся, що це буде найпопулярніша та найефектніша подія в сучасній історії світових єдиноборств, – заявив один з організаторів Накіс Бідаріан.

Як боксери прокоментували майбутній мегафайт?

Майк Тайсон показово прокоментував майбутній поєдинок з юним суперником. Він зазначив, що за останні роки Джейк Пол виріс у майстерності. Однак, навряд "амбіції дитини", щось продемонструють проти легенди.

Пол значно виріс, як боксер за ці роки, тому буде дуже цікаво побачити, що воля та "амбіції дитини" зможуть зробити з досвідом із здібностями легенди. Це цікавій бій, який буде надзвичайно захоплюючим, оскільки я почав його боксерську подорож в андеркарді мого бою з Роєм Джонсом, а тепер я планую завершити шлях Джейка, – заявив Майк Тайсон.

Водночас Пол у захваті від майбутнього поєдинку. Джейк досі не може повірити, що так швидко досягнув такого рівня, щоб змагатись з легендою. Тому видовище має бути неймовірне.

Це неймовірно, уявіть, що лишень нещодавно я нокаутував Нейта Робінсона в андеркарді Майка Тайсона. А тепер, менш ніж через чотири роки, я сам збираюся зустрітися з Тайсоном, щоб перевірити, чи маю я все необхідне, щоб перемогти одного з найвідоміших бійців і найбільших ікон боксу, – розповів Джейк Пол.

Майк Тайсон – один із найвидатніших боксерів в історії людства. Проте на момент бою спортсмену буде 58 років, а його супернику – 27.

Джерело: maximum.fm



Загрузка...