Фантастична нерухомість: чим володіють відомі пропагандисти РФ

Фантастична нерухомість: чим володіють відомі пропагандисти РФ

Відомі пропагандисти Російської Федерації, які називають себе патріотами Росії, володіють шалено дорогою нерухомістю на батьківщині та за кордоном.

У розслідуванні журналістів "Можем объяснить" зазначається, що 10 відомих телепропагандистів володіють нерухомістю на 2,5 млрд рублів. Серед них - "улюблена ведуча Путіна" - так називають беззмінну ведучу програми "Время" 58-річну Катерину Андрєєву. Вона схвалила напад Росії на Україну, виступала за підвищення пенсійного віку, а також критикувала неузгоджені мітинги в РФ, ігноруючи надумані приводи цих заборон.

"Її позиція цілком зрозуміла, адже робота на пропагандистському терені добре оплачується. Згідно з витоком із Федеральної податкової служби із зарплатами росіян за 2020 рік, Андрєєва тоді заробила на Першому каналі 7,3 млн рублів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Андрєєва мешкає в 313-метрових дворівневих апартаментах у Староконюшенному провулку (центр Москви). Зараз житло подібної площі продається до 300 млн рублів.

У телеведучого Володимира Соловйова - "будиночки" в Італії, кілька гігантських квартир у Москві, 600-метрової будинок в елітному підмосковному селі Переделки (такий маєток може коштувати до 500 млн рублів), 3-поверхова дача в селищі "Мічуринець". За даними розслідувачів, дружина пропагандиста - Ельга Сепп - також володіє 84-метровою квартирою тощо.

"У Соловйових є житло не тільки в Москві і на озері Комо, а й у Сочі...", - розповіли журналісти.

За їхніми даними, одним із найбільш високооплачуваних пропагандистів РФ є ведучий програми "Время покажет" Артем Шейнін. У нього є квартира в країні НАТО - 100-метрова житлоплоща в литовській Паланзі. Крім того, у Шейніних є 112-метрова квартира на бульварі Яна Райніса в Москві (приблизна вартість - 70 млн рублів).

Ведуча "Вестей" на каналі "Россия 1" Марія Сіттель проживає в помпезному будинку на Щукінській вулиці (Москва) - у 93-метровій квартирі.

"Як і всі російські теле-патріоти, Сіттель переміщається на західному автомобілі. Їй належить Mercedes-Benz V-KLASSE... Була у Сіттель й інша іномарка - Land Rover Discovery. І її вона реєструвала за зовсім іншою адресою свого проживання - Віялова вулиця, д 30 к 6, - у квартирі площею 88 квадратних метрів. Житло такої ж площі зараз продається за ціною 33 млн рублів", - ідеться в публікації.

Ведучий Першого каналу, уродженець Донецька Руслан Осташко живе у 157-метровій квартирі, а подружжя пропагандистів Ольга Скабєєва та Євген Попов володіють 105-метровою квартирою на вулиці Верхня Масловка, 171-метровою квартирою на Ленінградському проспекті та 43-метровою квартирою в Сільськогосподарському проїзді російської столиці.

За інформацією "Можем объяснить", у пари пропагандистів Маргарити Симоньян і Тиграна Кеосаяна є 900-метровий особняк в елітному селищі "Княже озеро" на Новій Ризі. У Симоньян - земельна ділянка з особняком у Сочі, площа землі - 1100 кв. м, вартість - 300 млн рублів.

Ведучий "Вестей недели" Дмитро Кисельов володіє ділянкою з особняком у підмосковному Королеві, вартість - близько 60 млн рублів тощо.

"Попри падіння рейтингів і масовий відтік глядачів від телеекранів, пропагандисти продовжують отримувати гігантські зарплати і володіють шикарною нерухомістю в різних куточках Москви. "МО" вивчив їхні володіння, склав карту, а також знайшов раніше невідомі об'єкти, що належать журналістській обслузі влади", - наголошується в статті.



Загрузка...