Мотопатруль поліції Ізмаїлу розпочав нести службу

Мотопатруль поліції Ізмаїлу розпочав нести службу

У п’ятницю, 10 травня, на дороги міста знову виїхав мотопатруль Патрульної поліції Ізмаїлу: наразі погодні умови дозволяють організувати роботу такого екіпажу, а, отже, він може почати виконувати відповідні завдання з забезпечення безпеки у місті.

Нагадаємо, що вперше мотопатруль в Ізмаїлі з’явився лише у минулому році, але вже тоді викликав позитивні реакції містян та показав свою ефективність. Так само і сьогодні, у відділі Патрульної поліції Ізмаїлу відбувся розвід на службу, отримання необхідної службової інформації екіпажем про безпекову ситуацію в місті та регіоні, службових задач та розпоряджень. Поліцейскі, задіяні у мотопатрулі, проходили відповідне фахове навчання минулого року.

Головне завдання мотопатруля — прибути на місце події першими та професійно виконати свої обов’язки. Це досягається за рахунок підвищеної мобільності екіпажу:

“Зокрема, надання допомоги потерпілим під час ДТП й оформлення матеріалів, регулювання дорожнього руху, переслідування та зупинка порушників ПДР, відпрацювання повідомлень про правопорушення по гарячих слідах”, – зазначили у Патрульній поліції Одеської області.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...