18-19 травня 2024 року у м. Києві відбувся Кубок України з карате(фото)

18-19 травня 2024 року у м. Києві відбувся Кубок України з карате(фото)
18-19 травня 2024 року у м. Києві відбувся Кубок України з карате, який став відбірковим етапом формування збірної команди України для участі у чемпіонаті Світу. У змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів з усієї України, змагалися перші номери збірних команд областей з карате-до. Одеську область і м. Ізмаїл у цих змаганнях представляв Сергій Райлян, тренер-викладач Ізмаїльської ДЮСШ.
Сергій виступав в двох змагальних видах: іпон-сьобу (куміте-бій до двох балів) у якому взяли участь 8 бійців та санбон-сьобу( куміте-бій до шости балів) - 6 учасників у віковій категорії з 20 років до 39 років. За підсумками виступів Райлян Сергій отримав срібні медалі!
Ще зауважимо, що талановита людина - талановита в усьому! Після зіграних двох кіл чемпіонату України з футболу ДЮФЛУ U-15 команда ДЮСШ Ізмаїл, яку тренують Сергій Райлян та Сергій Савелій, посіла 1 місце і наразі продовжує боротьбу за головну нагороду чемпіонату!
Тож вітаємо Сергія з високим результатом виступу у Кубку України з карате і бажаємо отримати високі нагороди в чемпіонаті України з футболу!
Віримо в успіх! З Україною в серці вперед, до Перемоги!


Загрузка...