Самоаналіз і дозвілля: ізмаїльські гвардійці взяли участь у незвичайному перфомансі(фото)

Самоаналіз і дозвілля: ізмаїльські гвардійці взяли участь у незвичайному перфомансі(фото)
«Мій перший крок» – саме таку назву отримав захід, який пройшов у приміщенні Ізмаїльського державного педагогічного університету. Актори плей-бек театру «Грані» в одному залі зібрали провідних психологів міста, викладачів, військовослужбовців, волонтерів, студентів та внутрішньо переміщених осіб.
Життєві історії, які були продемонстровані акторами у різних техніках, дозволили знов пережити відчуття минулих подій. Розповідачі по-новому поглянули на свої історії, мали змогу проаналізувати та обговорити пережиті події. Лідерка театру «Грані» зауважила, що група нещодавно завершила навчання щодо роботи з психологічною травмою від Міжнародного форуму миру та Українською школою плей-бек театрів, яке тривало майже рік. Захід став символічним для акторів і був своєрідним випуском для театру.
«Така нова та сучасна форма роботи дуже захоплює та дарує незвичайні емоції, дозволяє працювати над своїми внутрішніми перепонами та повністю позбутися негативних емоцій і вражень, які у минулому здавалися важливими та майже нездоланними. Живе спілкування об’єднує людей і завжди є дієвим способом у боротьбі з негативними емоціями», - розповів Олександр, військовослужбовець військової частини 3058 Південного ОТО Національної гвардії України.
На зображенні може бути: 3 людини та люди танцюють
На зображенні може бути: 8 людей та текст


Загрузка...