Як приготувати полуничний мілкшейк: зберігайте рецепт смачного напою дитинства

Як приготувати полуничний мілкшейк: зберігайте рецепт смачного напою дитинства

Класичний мілкшейк - ароматний напій на основі молока та морозива з ніжним вершковим смаком і повітряною консистенцією. Він чудово освіжає та бадьорить. А ще цей напій дуже корисний.

В сезон полуниці приготуйте мілшейк з першою ягодою сезону і не пожалкуєте.

Шеф-кухарка Вікторія Попін показала, як приготувати надзвичайно смачний мілкшейк з полуницею.

Інгредієнти на 3-4 порції

Морозиво "Пломбір" - 300 г

Полуниця - 500 г

Молоко - 400 мл

Цукор - 50 г

Ванільний екстракт - 2 ч.л

Як приготувати

У блендер додайте морозиво, полуницю, молоко, ванільний екстракт. Ретельно збийте.

Додайте цукру за смаком. Ще раз все добре збийте. Перелийте у стакан

Насолоджуйтесь смаком справжнього мілкшейк, як у дитинстві!

Поради

Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру.

Краще не додавати одразу все молоко, бо трапляються більш водянисті ягоди.

Солодкість ягід теж різна, тому цукор можете додати одразу перед вживанням.

Збийте спочатку 2/3 молока без цукру, далі додайте на свій смак.

Можна використовувати морожені ягоди, лиш трішки розморозивши.

Молоко можна використати рослинне.



Загрузка...