В Одесі дітей, що гралися без нагляду дорослих, знайшли за кілька кілометрів від дому

В Одесі дітей, що гралися без нагляду дорослих, знайшли за кілька кілометрів від дому

Подія сталася у неділю ввечері на вулиці Семена Палія. Про зникнення онуків до поліції повідомила бабуся, зазначивши, що періодично виглядала до дітей – семирічного Артема та його п’ятирічну сестричку Ангеліну, але у якусь мить їх не стало, пише головне управління Національної поліції в Одеській області, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

На пошуки малечі одразу ж був орієнтований весь особовий склад відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1. Правоохоронці перевірили довколишні двори багатоповерхівок, підʼїзди будинків та дитячі майданчики.

Через годину хлопчика та дівчинку розшукали на іншій вулиці, за два кілометри від дому. Братик з сестричкою гралися на дитячому майданчику біля фонтану. На щастя, стосовно них жодних протиправних дій скоєно не було.

Поліцейські повернули дітей додому. З ними та бабусею, яка сама виховує онуків, правоохоронці провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення аналогічних випадків та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці закликають дорослих пильнувати маленьких дітей та дбати про їхню безпеку.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА



Загрузка...