Одні вже розпочали, інші активно готуються, а треті просто відмовляються: як просувається організація суспільно-корисних робіт в Ізмаїльському районі

Одні вже розпочали, інші активно готуються, а треті просто відмовляються: як просувається організація суспільно-корисних робіт в Ізмаїльському районі

Найближчим часом в Ізмаїлі до суспільно корисних робіт почнуть залучати безробітних та внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку в Ізмаїльській філії Одеського обласного центру зайнятості. Про це журналістці інформаційної агенції «Юг.Today» розповів директор філії Володимир Довгаль.

За словами Володимира Олександровича, замовниками робіт стануть три комунальні господарства. Так, до розчистки територій, де проводиться забір води (навколо свердловин), за замовленням КП ІВУВКГ буде залучено близько десяти людей. Не менше п’яти людей працюватимуть над покращенням умов перебування громадян у бомбосховищах. Бажаючих виконувати такі роботи просить направити КП «Житловик».

Наразі ж міська влада визначає комунальне підприємство, яке стане замовником робіт з плетіння маскувальних сіток. Такі роботи замовляє громадська організація «Павучихи Ізмаїла». В організації давно чекають на допомогу, і будуть раді усім «рукам», які доєднаються до цієї благородної справи. Володимир Олександрович зазначив, що робота ця нескладна і не потребує якихось специфічних вмінь. Зазначимо, що за інформацією Володимира Довгаля, роботи з плетіння маскувальних сіток за програмою Служби зайнятості відбуватимуться тільки в Ізмаїлі.

Тож плани, про які ми раніше розповідали, в Ізмаїлі поступово втілюються в життя. Нагадаємо, що у Суворовській громаді суспільно-корисні роботи вже стартували.

Володимир Довгаль зазначає, що насправді все це робиться не так швидко, як би хотілося. Крім того, не у всіх громадах йдуть на зустріч. Так голова однієї з місцевих рад днями заявив, що в його громаді такі роботи не актуальні. Оскільки офіційної відповіді до Ізмаїльської філії ще не надходило, громаду ми називати не будемо.

Прочитати більше про плани щодо організації суспільно-корисних робіт в Ізмаїльському районі можна у нашій публікації за посиланням.

Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: «Юг.Today»



Загрузка...