Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості пропонує широкий спектр послуг для військовослужбовців (фото)

Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості пропонує широкий спектр послуг для військовослужбовців (фото)
Заступник директора Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Людмила Пальжок під час круглого столу розповіла про послуги для учасників бойових дій: «Можливість навчатися і отримати одну із 124 спеціальностей та професій, що є у переліку, надає ваучер на навчання згідно з Постановою КМУ від 20 березня 2013 року № 207. Ваучер – це реальний шанс здобути нову затребувану на ринку праці професію. Також дуже цікавою пропозицією є нова грантова програма під назвою «Грант для ветеранів». Грошовий розмір наданого гранту достатній для відкриття власної справи, що дозволяє реалізувати свої плани та амбіції».
Окремо під час заходу обговорили поступові кроки, які необхідні для реалізації проєктів та про існуюче стимулювання роботодавців за працевлаштування учасників бойових дій та осіб з інвалідністю.
«Серед списку спеціальностей є професії, прийнятні для кожного. Це сучасні професії, які нададуть можливість для повної інтеграції у цивільне життя для осіб з інвалідністю. Це професії, пов’язані зі сферою обслуговування, це викладацька діяльність, професії медичної сфери, професії для малого бізнесу. Це прийнятні для багатьох умови», - наголосила представниця військової частини 3058 Південного ОТО Національної гвардії України.
Держава дбає про соціальну підтримку військовослужбовців, тому спектр послуг постійно розширюється згідно сучасним вимогам ринку праці.


Загрузка...