В Дунайському фаховому коледжі НУ “ОМА” визначали Містера та Міс Коледж (фото)

В Дунайському фаховому коледжі НУ “ОМА” визначали Містера та Міс Коледж (фото)

Конкурс “Містер та Міс Коледж” відбувся у стінах Дунайського фахового коледжу Національного університету “Одеська морська академія”: у заході виявили бажання взяти участь 7 дівчат та 8 юнаків.

На початку заходу до присутніх звернувся директор Дунайського фахового коледжу НУ “ОМА” Андрій Кононенко, який привітав курсантів та гостів зі святом та побажав чесного й справедливого конкурсу.

Кожному учасникові та учасниці довелося пройти через ряд конкурсів: мали представити себе, продемонструвати свої здібності, інтелект, виховання та інше. За цим всім стежило журі, у склад якого увійшли представники батьківського комітету, а також діячі морегосподарського комплексу міста та оцінювало конкурсантів за п’ятибальною шкалою.

За результатами оцінювання, у чоловічій номінації найбільшу кількість балів набрав Єгор Лобанов, на другому місці опинився Степан Кожин, а третє місце зайняв Андрій Потульський. Серед дівчат Міс Коледж стала Катерина Голобородько, а віце-міс – Вікторія Шевченко та Олександра Пагул.

Переможці отримали нагороди та цінні подарунки від спонсорів заходу, а також купу емоцій через непростий шлях конкурсом.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...