У пункті пропуску на Одещині встановили пам’ятний знак на честь пса Боцмана, який загинув під час ворожої атаки(фото)

У пункті пропуску на Одещині встановили пам’ятний знак на честь пса Боцмана, який загинув під час ворожої атаки(фото)

У пункті пропуску «Орлівка» встановлено пам’ятний знак службовому собаці Боцману. Про це пересслужба Одеської митниці повідомила на своїй сторінці в Фейсбук, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

«Віднедавна всіх, хто перетинає митний кордон України у пункті пропуску «Орлівка», зустрічає службовий пес Боцман. За будь-якої погоди, вдень і вночі, у вихідні та будні.

Знайомий для багатьох нашийник та теплий погляд щирих очей.

Тут він стояв на сторожі митної безпеки, успішно здійснював пошук наркотиків та дарував незабутні емоції дітям, що подорожували разом з батьками.

Тут він зустрічав і проводжав світанки та пороми до рокової нічної ворожої атаки безпілотниками рф поромного комплексу «Орлівка», яка сталася 26 вересня 2023 року.

Тут заступив він на довічну варту…», – написали митники.

Нагадаємо, що «бельгійці» Фіфа та Боцман несли службу на Одеській митниці «хвіст-о-хвіст» протягом 3,5 років. За цей час встигли не тільки сотні кілограмів наркотиків, психотропів та прекурсорів знайти, а й стати батьками Ріка та Пірата, які також працюють «митниками».

Незвичайна собача love story Фіфи та Боцмана набула популярності після того, як вони вітали всіх з Днем закоханих від імені службових собак митниці.

«Щиро дякуємо керівництву ТОВ “Поромний комплекс Орлівка” / Ferry complex Orlivka LTD за реалізацію чудової ініціативи щодо встановлення пам’ятного знаку чотирилапому помічнику одеських митників Боцману, на рахунку якого сотні кілограмів наркотиків, психотропів та прекурсорів і якого ВГО «Кінологічна Спілка України» визнала кращим у пошуку наркотичних засобів (посмертно)», – додали співробітники Одеської митниці.

Джерело: Юг.Today



Загрузка...