Зустріч у «Хабі стійкості» (фото)

Зустріч у «Хабі стійкості» (фото)
14 березня 2024 року відбулася чергова зустріч у «Хабі стійкості» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Саф'янівської сільської ради. Тренінг з елементами Сoffe-art «Сила моєї душі» організовано та проведено психологом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Апостолакі Л. С. Мета Хабу - профілактика стресового стану, пошук ресурсу для самовідновлення через творчість.
За допомогою вправи «Хто я і чого чекаю від зустрічі?» налаштувалися на роботу та познайомилися між собою. Працювали з різними матеріалами для того, щоб обрати найкращий спосіб самовідновлення. Учасники практикувалися в техніках пластилінографії та ниткографії за допомогою вправи «Річка мого здоров'я» (в основі метафора В. Назаревич). Відчули ефект ароматерапії під час виконання завдання з елементами Сoffe-art «Сила Землі» (автором якої є психолог Центру).
Вчителі, рефлексуючи, зазначили, що запропонованими техніками вони можуть поповнити особисті скарбнички допомоги для самозбереження і стабілізації емоційного стану.
На зображенні може бути: 5 людей та люди навчаються
На зображенні може бути: 4 людини та люди навчаються
 


Загрузка...