Перемоги шахового гуртка «Форпост»

Перемоги шахового гуртка «Форпост»

Шаховий  гурток  «Форпост» продовжує працювати у змішаному форматі. Ми дякуємо нашим захисникам, збройним силам України за те, що у наших дітей є можливість вчитися та розвиватися. Під час повітряної тривоги заняття продовжуються в укритті. Наша найголовніша мета – зберегти здоров'я та життя дітей.

Протягом лютого та березня вихованці шахового гуртка «Форпост» багато навчалися, багато змагалися, а отже – у нас є перемоги.

Групи основного рівня вивчили такі теми: «Пастки для фігур», «Блокування», «Гамбіт Еванса», «Тактика в ендшпілі», «Мат двома слонами». Діти вирішували багато шахових задач. Щоп'ятниці наша команда бере участь у всеукраїнських змаганнях – дитячій шаховій Лізі. Так, за цей час ми вибороли перше місце у лютому та друге місце у березні.

Пройшли кваліфікаційні турніри з нормою 3 та 2 розрядів. Норму третього розряду  виконали: Свиридюк Марк, Кравченко Гордій, Кулік Максим, Зубкова Анастасія. У найскладнішій  боротьбі наши хлопці виконали норму другого розряду, це – Сидоренко Антон та Карагяур Ростислав.

Дуже радують учні групи початкового рівня. Вони вивчили зв'язку фігур, подвійний удар,  відкритий напад, знищення захисту. Пройшов конкурс вирішення задач. Нагороди отримали: Владиченко Кіра, Бондар Олег, Пастарниченко Саша, Зубков Андрій, Кравченко Дамір.

Вітаю усіх дітей з нашими перемогами, хай збуваються мрії, а за наполегливість і старання будуть нагороди.

Перемоги шахового гуртка «Форпост»

Перемоги шахового гуртка «Форпост»

Перемоги шахового гуртка «Форпост»



Загрузка...