НАРАДА З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

НАРАДА З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
15 березня 2024 року начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів нараду з питань проведення мобілізаційних заходів на території Ізмаїльського району.
В нараді взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергій Проданов, головний спеціаліст з мобілізаційної роботи Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергій Бутенко, представники керівництва територіальних громад, ТЦК і СП, правоохоронних структур Ізмаїльського району.
В ході наради були обговорені питання щодо виконання вимог Закону України про мобілізаційну підготовку і мобілізацію. Зокрема були заслухані звіти представників районних територіальних громад про хід мобілізації на місцях. Відповідно представниками ТЦК і СП було доведені до відома і запропоновано посилити заходи щодо виконання мобілізаційних планів по кожній територіальній одиниці Ізмаїльського району.
За підсумками наради представникам керівництва територіальних громад були надані відповідні доручення і рекомендації щодо проведення оборонних і мобілізаційних заходів у Ізмаїльському районі.
Возможно, это изображение 5 человек и текст
Возможно, это изображение 3 человека
Возможно, это изображение 4 человека и текст
 


Загрузка...