Студентам Ізмаїльського агротехнічного коледжу розповіли про переваги підприємницької діяльності

Студентам Ізмаїльського агротехнічного коледжу розповіли про переваги підприємницької діяльності

11 березня до майбутніх бухгалтерів, механіків та електриків Ізмаїльського агротехнічного фахового коледжу завітала команда  Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості на чолі з в.о. директора Володимиром Довгалем. 

Як зазначили у службі зайнятості, під час зустрічі студенти вчилися через проходження тестування визначити у себе наявність підприємницьких рис. Допомогала у цьому заступниця начальника відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Ізмаїльської служби зайнятості Емма Евель.

Хлопці та дівчата відповідали на 20 запитань, а після цього підрахували набрані бали. Які ж були усміхнені та щасливі обличчя майже 8 осіб зі студентської аудиторії, для яких результатом тестування стала фраза: «Ви природжений підприємець та вам слід зайнятися бізнесом». А для того, щоб допомогти молоді у започаткуванні власної справи Емма Юріївна Евель розповіла про мікрогранти за державною програмою «Є:Робота "Власна справа»».

Студентам старшого 4-го курсу навчання розповіли про порядок та умови використання коштів мікрогранту, продемонстрували відео місцевих підприємців, які вже скористалися можливостями цієї програми фінансування започаткування або розвитку власного бізнесу. Володимир Довгаль наголосив, що бажаючі, які хочуть відкрити власну справу, можуть звернутися до Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості, де отримають вичерпні консультації та інформаційну підтримку.
Володимир Довгаль на зустрічі зі студентами. Фото: Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості


Загрузка...