Святковий турнір: в Ізмаїлі відбулися ігри першості міста з баскетболу серед дівчат(фото)

Святковий турнір: в Ізмаїлі відбулися ігри першості міста з баскетболу серед дівчат(фото)

В Палаці спорту Ізмаїла 9 березня відбулося відкриття першості міста з баскетболу серед дівчат, присвяченої 8 Березня та Дню народження Тараса Шевченка.

Відкриття першості міста Ізмаїл з баскетболу серед дівчат 2010-2011 р.н., присвяченої святу 8 Березня та Дню народження поета та письменника Тараса Шевченка.

В турнірі взяли участь дівчата з Кілії, Рені, Ізмаїльського району (с. Кам’янка) та господарок майданчика – команди Ізмаїльської ДЮСШ.

 

Заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов, який відкривав турнір, зазначив, що можливість проведення таких змагань в часи війни – безперечна заслуга наших Сил оборони, які невтомно відстоюють територіальну цілісність нашої держави на фронті.

Щоби висловити співчуття та шану усім, хто загинув через військову агресію рф в Україні присутні провели хвилину мовчання.

Відкриття змагань символізувало звучання державного гімну Україну.

На відкритті також були присутні начальник відділу фізичної культури і спорту Тетяна Морій і головний суддя змагань Олександра Чорногорець.

Присвячення цих змагань саме святу 8 Березня є дуже символічним, оскільки кілька десятиліть тому дівчата та жінки боролися за рівні права, аби такі юні спортсменки сьогодні мали змогу займатися тим видом спорту, який їм до душі. 

Після завершення церемонії відкриття була дана команда головному судді приступити до змагань.

В результаті ігор, вже після обіду визначилися переможці. Четверте місце посіла ДЮСШ Кілії, третє – дівчата з с.Кам’янка, на другому місці – команда ДЮСШ Рені. А переможцями стали юні баскетболістки ДЮСШ міста Ізмаїл.

Джерело: izmacity



Загрузка...