Ізмаїльські гвардійці вшановували пам’ять великого Кобзаря(фото)

Ізмаїльські гвардійці вшановували пам’ять великого Кобзаря(фото)
На честь 210-ї річниці з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка військовослужбовці Національної гвардії України вшановували пам’ять великого поета, борця за волю, свободу та незалежність.
Заходи почалися з покладання квітів до пам’ятника великого поета. Разом з керівництвом міста Ізмаїл пам’ять Кобзаря вшанував тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини 3058 Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України підполковник Михайло Колесник: «День 9 березня для кожного українця є видатним днем. Кожен вірш великого поета є близьким для кожного з нас. Творчість Тараса Григоровича ми вивчаємо з дитинства. Без нього ми не уявляємо України. Україна не лише в поезії Тараса Шевченка, а і в його малюнках. Адже він був ще і талановитим художником. Вся наша держава постає на полотні його творчості та у пророцьких віршах».
На заході підкреслили, що найкращим вшануванням пам’яті великого письменника стане підтримання міцності нашої держави та боротьба за свободу і волю. Сьогодні у місті пройдуть тематичні виставки, бесіди та лекції на честь символа української свободи.
 


Загрузка...