Житель Білгород-Дністровського району по дорозі додому вкрав чужий мопед

Житель Білгород-Дністровського району по дорозі додому вкрав чужий мопед
Подія сталася вночі в Татарбунарах. Зловмисник проходив повз продуктовий магазин і звернув увагу, що біля крамниці припаркований мопед. Упевнившись, що поряд нікого немає, він відкотив двоколісник додому. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.
Вже вранці 38-річний власник транспортного засобу помітив його зникнення і звернувся в поліцію. Як виявилося: чоловік проживає поряд з магазином і необачно залишив його на ніч на вулиці.
Того ж дня поліцейські встановили як особу правопорушника, так і місцезнаходження чужого майна. Зловмисником виявився 65-річний співмістянин потерпілого, який пояснив, що скутер планував продати. Правоохоронці вилучили транспорт та після проведення необхідних слідчих заходів повернули власнику.
“Під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури ми висунули фігуранту обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування нами завершено, матеріали скеровані до суду. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк“, – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.
 
 


Загрузка...