Індонезієць через 12 днів після весілля дізнався, що його дружина — чоловік

Індонезієць через 12 днів після весілля дізнався, що його дружина — чоловік

Дівчина, з якою познайомився чоловік, під час зустрічі поводилася дещо дивно, але вже по вуха закоханий індонезієць не надав цьому значення. Потім виявилося, що це було дуже даремно.

Знайомство через Інтернет і поспішний шлюб обернулися для 26-річного жителя Індонезії, великою, м'яко кажучи, несподіванкою. На 12-й день після весілля він дізнався, що його кохана насправді чоловік, повідомляє Оddityсentral з посиланням на індонезійські ЗМІ.

Молодий чоловік, якого преса називає за ініціалами, А. К., заявив про обман, що розкрився, в поліцію. Він розповів правоохоронцям, що познайомився зі своєю майбутньою дружиною в мережі, закохався в неї з першого погляду, і між ними зав'язалося листування. Пара дуже швидко знайшла спільну мову і вирішила розвіртуалізуватися, зустрівшись особисто.

За словами А. К., уже тоді він помітив у подрузі певні дивацтва, які зрозумів надто пізно. Так, 26-річна жінка, яка представилася Адіндою Канза Аззахрою, завжди намагалася приховати своє обличчя вуаллю або хіджабом, але чоловік про це не особливо замислювався. У всякому разі, її сором'язливість заінтригувала його ще більше, тому йому не треба було багато часу, щоб зробити їй пропозицію. Адіна погодилася, але заявила, що не хоче, щоб їхній союз реєстрували, бо її мати померла, а батька вона давно не бачила. Тобто в неї справді не було близьких родичів, яких можна було б запросити на церемонію.

Пара вирішила провести скромну церемонію, яку очолив релігійний лідер села Вангунджайя. Посаг склав усього п'ять грамів золота.

Однак навіть після весілля Адінда постійно приховувала своє обличчя, причому навіть від чоловіка, відмовлялася спілкуватися з його сім'єю і друзями в рідному селі.

А.К. поскаржився своїм родичам на дивну поведінку дружини, і ті вирішили детальніше дізнатися про неї. Яким же було їхнє здивування, коли вони знайшли її абсолютно живого і здорового батька. Саме він розповів, що Адіна насправді була чоловіком, якого в індонезійських газетах називали тільки його ініціалами, E. Ш.

Незважаючи на всю пікантність ситуації, потерпілий звернувся в поліцію із заявою про обман.

"Е. Ш. зізнався, що хотів отримати гроші від А. К. Щоразу, коли Є. Ш. просив гроші, він завжди їх отримував. Наразі зловмиснику висунуто обвинувачення за статтею 378 КК. Він може провести у в'язниці до чотирьох років", — розповіли журналістам правоохоронці.

Щодо того, як 26-річний чоловік попався на обман шахрая, начальник відділу карного розшуку поліції Нарінггул Бріпка Рідван Тауфік розповів журналістам, що Є. Ш. справді мав вигляд практично як жінка завдяки макіяжу.

"Особливо коли він був нафарбований, він справді мав вигляд жінки. З весільних фотографій видно, що він справді схожий на жінку. Голос у неї теж досить високий, як у жінки", — пояснив поліцейський.

шахрай макіяжFullscreen
Умілий макіяж і високий голос шахрая ввели людей в оману
Фото: odditycentral.com
весілля, індонезія, обман


Загрузка...