УВАГА – КОНКУРС!

УВАГА – КОНКУРС!
ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» оголошує регіональний етап Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці - 2024» у Одеській області!
Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті – життя у безпеці» є щорічним і проводиться з метою формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, виховання свідомих, відповідальних та патріотично налаштованих громадян держави, привернення уваги громадськості до проблем безпеки в умовах сьогодення, виявлення талановитих, обдарованих дітей та їх підтримки.
До участі у Конкурсі запрошуються діти та молодь різних вікових категорій: молодша – 5–10 років, середня – 11–14 років, старша – 15–17 років, молодь – 18–35 років.
Тема Конкурсу - довільна, пов’язана з безпекою в будь-якій сфері людського життя, зокрема: «Протимінна безпека», «Рятувальник очима дітей», «Будьмо обережні на воді!», «Вогонь – наш друг, вогонь – наш ворог», «Збережемо планету від сміття» тощо.
Пріоритетна тематика Конкурсу-2024: «Діємо разом – наближаємо Перемогу!», «Школа безпеки»: 25 років на варті безпеки!», «Я гордий тим, що українець/українка».
Конкурс проводиться за номінаціями: прозовий твір; поетичний твір; малюнок; плакат соціальної реклами; ілюстрація до літературного твору; рукоділля; відеофільм соціальної реклами; анімаційний фільм/короткометражний фільм; комп’ютерна навчальна презентація, фотографія, авторська пісня.
Регіональний етап Конкурсу проводиться протягом травня-червня поточного року. Роботи на конкурс подаються до 10 червня 2024 року включно. Для участі у II (регіональному) етапі Конкурсу необхідно:
Заповнити Google-форму (за посиланням) та завантажити до неї цифровий варіант усіх конкурсних робіт (кожну окремо).
Роботи в номінаціях «Відеофільм соціальної реклами», «Анімаційний фільм»/«Короткометражний фільм» розмістити на YouTube або інших інтернет-ресурсах з відкритим доступом та відповідне посилання зазначити в Google-формі.
Оригінали робіт у номінаціях «Малюнок», «Плакат соціальної реклами», «Ілюстрація до літературного твору», «Рукоділля», «Фотографія» надсилаються до Оргкомітету поштою з доставкою за рахунок відправника або будь-яким іншим способом за попереднім узгодженням з Оргкомітетом
(e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., тел.: +38050-477-60-29).
Переможці та призери Конкурсу нагороджуються дипломами (онлайн).
Роботи переможців направляються на участь у Всеукраїнському етапі Конкурсу.
Положення про Конкурс, тематика робіт та контакти координаторів регіональних турів Конкурсу розміщено за посиланням:
Галерея робіт учасників конкурсу:
Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті - життя у безпеці» відкритий для партнерства!


Загрузка...