Юні веслувальники з Вилкового стали срібними призерами на Кубку України

Юні веслувальники з Вилкового стали срібними призерами на Кубку України

З 20 по 25 квітня 2024 року в місті Умань проходить Кубок України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2006-2007 року народження. Понад 400 спортсменів з 20 областей нашої країни приймають участь в цих змаганнях. Перевірити свої сили вирішили також учні Вилківської ДЮСШ, кандидати в майстри спорту, Дмитро Якушонок та Денис Овсянников, які готуються в 2024 році виступати на всеукраїнських, обласних та міжнародних змаганнях. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на місцеву владу Вилківської громади.

Спортсмени приймали участь у змаганнях в байдарці-двійці на двох дистанціях. Не дивлячись на свій молодший вік, в порівнянні з іншими спортсменами, вони на дистанції у 500 м зайняли четверте місце, а на дистанції в 1000 м – посіли друге місце і стали срібними призерами України.

“Від щирого серця вітаємо наших юних переможців і пишаємося вами! Ці змагання були складним і серйозним випробуванням, а ви проявили свою майстерність, силу й наполегливість, залишивши суперників позаду! Бажаємо нових злетів і досягнень, спортивного азарту і витривалості, нехай кожен день наближає вас до великого успіху! Дякуємо наставникам і тренерам Вилківської ДЮСШ, які навчають і сприяють становленню юних призерів за самовіддану працю, цінні настанови, терпіння й величезну підтримку“, – прокоментували подію у місцевих органах Вилківської громади.

Джерело: bessarabiainform.com



Загрузка...