Молдовські митники затримали чотирьох чоловіків, які провезли через кордон на Одещині сто вісімдесят тисяч доларів

Молдовські митники затримали чотирьох чоловіків, які провезли через кордон на Одещині сто вісімдесят тисяч доларів

Митна служба Молдови повідомила про затримання на митному посту Вулканешти на в’їзді з України чотирьох чоловіків, які обрали зелений коридор. Про це пише Locals.md, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Митні службовці посту провели докладний фізичний контроль автомобіля та майна, що перевозиться. В результаті були виявлені заховані підозрюваними в кишенях шортів і штанів, а також під поясом, гроші на загальну суму 181 000 доларів США.

«Співробітники Департаменту протидії шахрайству та дотриманню правил митної служби під керівництвом Державного бюро боротьби з корупцією та організованою злочинністю конфіскували кошти та п’ять телефонів, що належать особам. Чотирьох чоловіків – водія, громадянина Молдови віком 29 років, а також пасажирів, трьох громадян Молдови віком 22, 28 та 31 рік – затримано», – повідомляє митна служба.

Пізніше митні службовці провели п’ять обшуків у їхніх будинках та транспортних засобах (деякі з них раніше фігурували у розслідуваннях за організацію нелегальної міграції, крадіжки, дорожньо-транспортні пригоди).

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...