Ворог посеред дня спрямував по Одесі дві керовані авіаційні ракети, постраждали троє людей (Оновлено)

Ворог посеред дня спрямував по Одесі дві керовані авіаційні ракети, постраждали троє людей (Оновлено)

Сьогодні, 29 березня, ворог знову спрямував з акваторії Чорного моря  дві керовані авіаційні ракети по Одесі. Про це повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер.

На щастя, Силами протиповітряної оборони обидві цілі було збито. Однак, в деяких районах міста зафіксовано падіння уламків, внаслідок чого було травмовано 15-річну дитину. Повідомляється, що її було госпіталізовано.

«Будьте обережні, у випадку виявлення небезпечних предметів, не намагайтеся переміщувати їх самостійно. Викликайте оперативні служби, вам кваліфіковано допоможуть. Ще раз дуже прошу: оперативно реагуйте на сигнали повітряної тривоги та спускайтеся в укриття!», – наголосив Олег Кіпер.

ОНОВЛЕНО!!!

За уточненою інформацією, 29 березня внаслідок ракетного удару по Одесі постраждали троє людей. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер. “Троє постраждалих, їх госпіталізовано до медзакладів. Двоє з них – діти 15 та 10 років. Люди травмувалися внаслідок падіння уламків. Всі поранення легкі, загрози життю, на щастя, немає”, – повідомив Олег Кіпер.

Наслідки атаки уточнюються.

Фото – ілюстративне

Джерело: yug.today



Загрузка...