Одеська ОВА та EasyWay підписали меморандум про співпрацю, щоб полегшити доступ до інформації про автобусні маршрути в області, роблячи громадський транспорт зручнішим і ефективнішим для всіх

Одеська ОВА  та EasyWay підписали меморандум про співпрацю, щоб полегшити доступ до інформації про автобусні маршрути в області, роблячи громадський транспорт зручнішим і ефективнішим для всіх
💻Під час онлайн-зустрічі заступник голови Одеської ОДА Сергій Кропива обговорив з оперативним директором найбільшого в Україні web-порталу EasyWay Єгором Чабанюком деталі впровадження інновацій.
📲Користувачі отримають зручний доступ до актуальної інформації щодо схем автобусних маршрутів Одеської області, їх розкладів руху, автомобільних перевізників.
👉Що це означає? Незалежно від вашого місця проживання, ви можете легко та швидко зорієнтуватися у громадському транспорті Одеської області.
💪Працюємо далі над доступною, ефективною та сучасною системою громадського транспорту для всіх жителів та гостей Одеської області.
Возможно, это изображение 1 человек и текст


Загрузка...