Серед загиблих в Одесі керівник підрозділу поліції та колишній заступник мера міста

Серед загиблих в Одесі керівник підрозділу поліції та колишній заступник мера міста

Станом на сімнадцяту годину відомо про 16 загиблих внаслідок сьогоднішньої атаки на Одесу. Серед них співробітник ДСНС. Рятувальники прибули для надання допомоги постраждалим, коли росіяни завдали повторного удару. 73 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це у Фейсбук на сторінці МВС України повідомив міністр МВС Ігор Клименко, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Ігор Клименко також написав, що серед загиблих є і працівники Національної поліції.

«На жаль, маємо втрати й серед особового складу Національної поліції. Сильні, безстрашні бійці. Без цифр, але з великою повагою до кожного загиблого…

Мої співчуття рідним та близьким наших полеглих Героїв, вся родина МВС сумує разом з вами. Вічна пам’ять кожному», – сказав міністр.

За інформацією інших джерел, ворог сьогодні забрав життя командира батальйону «Цунамі», ексначальника патрульної поліції області Олександра Гостіщева та заступника начальника ГУНП, начальника управління превентивної діяльності в Одеській області Дмитра Абраменко.

Також серед загиблих внаслідок сьогоднішньої атаки – Сергій Тетюхін, колишній перший заступник мера Одеси Геннадія Труханова.

«Неймовірно важка втрата для всіх нас. 

Професійна та порядна людина, талановитий менеджер та справжній друг.

Його спадщина – це сучасні транспортні розвʼязки, надана міжнародними партнерами техніка та багато ефективних рішень для покращення міського простору.

Щирі співчуття рідним та близьким Сергія. Світла памʼять про нього назавжди залишиться в наших серцях», – написав у своєму телеграм-каналі Геннадій Труханов.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...