В Одеській області дівчинка-підліток пережила клінічну смерть

В Одеській області дівчинка-підліток пережила клінічну смерть
Вчора, 14 березня, Єдина оперативна диспетчерська Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області отримала виклик до міста Подільськ — зазначалось, що у 15-річної дівчинки фіксувались епізоди втрати свідомості. На місце була екстрено направлена бригада № 324 у складі фельдшера Микити Бєріла та водія Микити Мальованого, яким довелось пережити важкі хвилини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.
По приїзду дівчинці був встановлений діагноз “кома неясної етіології”, а ще за 6 хвилин була констатована клінічна смерть. Фельдшер одразу розпочав серцево-легеневу реанімацію, ы на місце була викликана ще одна бригада медиків — № 323 у складі головного фельдшера Подільської станції Людмили Райлян, фельдшера Вікторії Скрипченко та водія Олександра Шандровського.
На щастя, завдяки оперативності та професійним діям медиків, серцево-легенева реанімація завершилась відновленням серцевої діяльності. У стабільному, але важкому стані пацієнтку доправили до Подільської міської лікарні.
 
 


Загрузка...