В Одесі пройшов чемпіонат області серед спартаківців з черлідингу та чир-спорту(фото)

В Одесі пройшов чемпіонат області серед спартаківців з черлідингу та чир-спорту(фото)

В Одесі в спорткомплексі Державного екологічного університету відбувся перший чемпіонат серед спартаківців з черлідингу та чир-спорту. Організаторам змагань виступив ФСТ "Спартак" та Одеська обласна Федерація черлідингу та чир-спорту.

Подробиці масштабного турніру в матеріалі Новини.LIVE.

В змаганнях взяли участь спортсмени з Одеси, Хлібодарьского та Авангарду. Загальна кількість понад 100 учасників у різних вікових категоріях. Привітати спортсменів та вручити нагороди прийшли начальник з фізичної підготовки та спорту 11 бригади ім. М. Грушевського Національної гвардії України Володимир Юшкевич та віцепрезидент Федерації боксу України Олександр Гордієнко.

Хто отримав номінації

Сольний виступ — вихованка СК QUEENS Троян Ірина, підопічна тренерки Тіни Царьової;

Командний виступ — вихованки СК UNLIMITED, команда TIME, підопічні Юлії Давидової. 

черлидинг
Станти. Фото: Андрій Ігнатов

Ще одна дуже важлива та визначна подія, це перший виступ команди Family, вихованців БО "Сім'я". Це спортивно-соціальний проєкт Одеської обласної Федерації чирлідингу та чир-спорту за  підтримки Одеського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Спортсменки команди отримали професійні помпони, з якими вони і дебютировали на турнірі та дуже якісно виконали танцювальну програму Аматорської ліги.

Організатори змагань, а саме президент Федерації черлідингу та чир-спорту в Одеській області нацгвардієць Денис Гратій, відзначив окремий внесок у проведення змагань та допомогу в розвитку цього виду спорту директору ФСТ "Спартак" в Одеській області Анатолію Бєлеву.

Тепер в планах проведення чемпіонату Одеської області на початку квітня у спорткомплексі PSV.



Загрузка...